Habitatges d’obra nova acabada, exteriors, moderns i amb acabats d’alta qualitat i pàrquing a la mateixa finca.

Nàpols 315

Promoció de 16 habitatges moderns d’obra nova acabada en edifici cantoner amb superfícies des de 68 m2, amb acabats d’alta qualitat i pàrquing soterrani en la mateixa finca.

L’edifici consta de 16 habitatges distribuïts en 6 plantes. La planta baixa te 2 espaiosos dúplex de doble alçada d’una i tres habitacions, un d’ells amb un pati privat i tranquil de 38 m2 de terrassa solàrium panoràmica, convertint-los així en peces úniques molt especials i demandades.

La promoció moderna, l’excel·lent distribució dels espais, les vistes i la fantàstica il·luminació natural gràcies als grans finestrals de vidre dels habitatges et permetran viure en un lloc encantador.

Disposa d’acabats d’alta qualitat amb marques com SMEG, SILESTONE, PORCELANOSA, GROHE, ROCA i CORTIZO, calefacció i aire condicionat per aerotèrmia MITSUBISHI i moderns endolls USB.

Habitatges d’espais amplis i d’una gran lluminositat. Gaudeixen d’una vista oberta que maximitza la llum natural de la propietat durant tot el dia, ja que no hi ha cap edifici al davant que tapi el paisatge.

A més a més, estan orientats al mar.

Barcelona, una ciutat per gaudir

El projecte està ubicat en una cantonada de la típica illa de l’Eixample del Carrer Nàpols, a pocs passos del Passeig de Sant Joan.

Aquesta és una de les zones cèntriques de moda de Barcelona i una excel·lent àrea per passejar i gaudir del seu ampli ventall de restaurants, a la zona alta de l’Eixample Dret, molt a prop de Gràcia i del temple de la Sagrada Família.

El seu clima, la història, l’arquitectura, la cultura, la gastronomia, la gent i els mercats, són només unes quantes raons que fan que Barcelona sigui una de les ciutats preferides tant per visitar com per viure-hi.

I no oblidem el seu ambient cosmopolita i acollidor que compta amb carrers plens de botigues, cafès i racons encantadors.

Promocio a Barcelona - Napols 315 - Terrassa

Nàpols 315 és una gran oportunitat de comprar en una de les millors zones per viure o invertir a Barcelona.

Estarem encantats d’atendre’t amb cita prèvia a les nostres oficines de venda a l’Avinguda Diagonal 611, 8a planta de Barcelona.

Demana cita a través del mail, telèfon o formulari adjunt.

Estarem encantats d’explicar-te tots els detalls de la promoció.

PER MÉS INFORMACIÓ:

Tel: +34 655 428 494
info@napols315.com

OFICINES:

Globality
Avda Diagonal 611, 8è
08028 Barcelona

El contingut d’aquest document és informatiu i no comporta cap acord contractual. El contingut del mateix no reflecteix estrictament l’arquitectura ni acabats finals.